[pangpris på pocket]

januari 29, 2011


Var i stan igår (det var evigheter sen) och gick in på Halmstad Bokhandel för att klämma och känna lite. De reade ut engelsk pocket för 49 kr men hittade inget som föll mig i smaken. Däremot säljer de alla svenskproducerade pocket (med bokstavskod som prismärkning) för 49 kronor. Det är att konkurrerar med nätboklådorna, tycker jag. Så på studs blev det Munro,Thomas (som jag hellre vill läsa på engelska men den fanns inte och jag kunde inte hålla mig) och Murakami (som jag har tänkt cirkla med Kulturradion). Hängde ganska länge i den engelska sektionen och suktade efter The Passage men den får vänta... Så bor ni i Halmstad med omnejd så in till Hstd Bokhandel och köp. För det finns ju inget bättre än att strosa i bokaffärer!

You Might Also Like

3 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)