torsdag 20 januari 2011

[jag ger upp...]

Jag har "läst" Mark Billinghams Begravd nu i flera veckor och jag kommer inte in i den. Och jag erinrar mig att jag alltid har det problemet. Med hans böcker alltså. Missförstå mig rätt - jag gillar verkligen Billingham och det han skriver men det går alltid lite trögt att komma igång. Men denna gång anser jag mig besegrad. För tillfället. Det finns så många andra böcker som lockar. Men jag ska komma tillbaka till den snart. Promise.

2 kommentarer:

  1. Ok! Billingham alltså........jag har läst Offerlek vad tyckte du om den?????

    SvaraRadera
  2. Violen: Offerlek var det fem år sen jag läste men Sömntuta är riktigt bra!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...