torsdag 20 januari 2011

[i bokhylletankar]

 Så här ser ena väggen ut i vårt vardagsrum/kök. Jag har planer. Bokhylleplaner.


Jag vill sätta ett vitt (eller två för det görs visst inte vita hyllplan i längden 4,30 m) längs med taket så att man får in pocketböcker/storpocket mellan hyllplan och tak. Hyllplanet ska vara fäst med vinklar ovanifrån så att det ser ut som det svävar, alltså inga synliga konsoller eller liknande. Uj, svårt att förklara men hänger ni med? Ja, okej. Min tanke är att göra ena sidan först, den ovanför köksbordet. Och sen när det behövs göra den sidan ovanför kyl/frys. Observera att mitt kludd inte överrenstämmer med skala och dylikt.


Så vad tycker ni? Snälla... jag behöver era tips och åsikter.
Ni som läser och älskar böcker lika mycket som jag.

3 kommentarer:

  1. Hannele: ha ha... Han är 1.80 - det blir ju onekligen han som får städa ;-) fastvmin tanke är att de böcker jag ställer upp får bli stående där...

    SvaraRadera
  2. Snyggt och annorlunda...möjligen lite svårdammat men va fan!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...