torsdag 15 maj 2014

Psst ... sneak peek inför bokbytet imorgon ...

Här är böckerna jag kommer byta bort imorgon på Stora Bokbytardagen och bokbytet jag anordnar på jobbet. Om ni vill byta/ha någon av dem är det bara att hojta. Om ni bor i Halmstad-området kan vi fixa så att ni får boken i handen. Bor ni i övriga Sverige betalar du bara frakten. Hepp! 
2 kommentarer:

  1. Synd man inte är på ditt jobb då med andra ord! :-)

    SvaraRadera
  2. Hepp! :) Kul med bokbytardag! Byter/lånar böcker kollegor emellan väldigt ofta (vi är väl bokgalna antar jag men vem är inte det?!) men ibland får jag syn på andra böcker som jag gärna vill läsa! Har du några böcker kvar av bilderna ovan?

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...