Psst ... sneak peek inför bokbytet imorgon ...

maj 15, 2014

Här är böckerna jag kommer byta bort imorgon på Stora Bokbytardagen och bokbytet jag anordnar på jobbet. Om ni vill byta/ha någon av dem är det bara att hojta. Om ni bor i Halmstad-området kan vi fixa så att ni får boken i handen. Bor ni i övriga Sverige betalar du bara frakten. Hepp! 
You Might Also Like

2 kommentar(er)

  1. Synd man inte är på ditt jobb då med andra ord! :-)

    SvaraRadera
  2. Hepp! :) Kul med bokbytardag! Byter/lånar böcker kollegor emellan väldigt ofta (vi är väl bokgalna antar jag men vem är inte det?!) men ibland får jag syn på andra böcker som jag gärna vill läsa! Har du några böcker kvar av bilderna ovan?

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)