torsdag 10 april 2014

Hyllvärmare april

Åh hej vad det går!

Inte.

Inte alls faktiskt.

Jag skulle läsa minst en av mina tre förbestämda hyllvärmare varje månad och det går ju sisådär med det ju. Januari läste jag en och påbörjade en, i februari påbörjade jag två utan att läsa ut dem och i mars läste jag en och påbörjade en. Nu är det dags för aprils hyllvärmare och jag hoppas på bättre lycka nu när det också har lättat lite på jobbet.


Kinsella är ju alltid bra och Hamberg har jag hört mycket om. Nickel and Dimed av Barbara Ehrenreich blev jag tipsad om av en av mina favoritlärare på högskolan. När vi läste amerikansk realia blev det mycket snack om the American dream, ekonomi och liknande och hon tipsade alltså om den här. Vilket också innebär att den stått i bokhyllan, oläst, sedan vårterminen 2004. Tio år - herrejisses!

Har ni läst?

3 kommentarer:

  1. Varför har man så många hyllvärmare? De känns oumbärliga när man köper dem, sen blir de stående. Själv sparar jag en del som jag ser fram emot extra. Väldigt dumt för det kommer hela tiden nya.

    SvaraRadera
  2. Jag har inte läst en enda hyllvärmare ännu. Fy mig :)

    SvaraRadera
  3. Läst och gillat Kinsellas - den är härlig!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...