måndag 3 februari 2014

Dag 09 – En bok som du inte trodde att du skulle gilla men som du älskade

Precis som jag berättade i gårdagens inlägg har jag supersvårt för böcker som blir extremhyllade av den stora massan. Det blir som sagt ofta platt fall för mig då. Men det finns ett par undantag och ett av dem är Hypnotisören av Lars Kepler. Jag läste den låååångt efter  alla andra och jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla den. Men jag gav den ett försök och kunde sedan inte sluta läsa. Att säga att jag älskade den är väl att ta i men jag gillade den mycket!

1 kommentar:

  1. Jag gillade Hypnotisören, men har haft svårare för efterföljarna...

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...