måndag 23 december 2013

Summering: läsutmaningar 2013

Herreminje vad året går! Det känns som om det var igår jag gjorde summeringen av 2012 års läsutmaningar. Men, det var det inte. Årets utmaningar har gått sådär:

 • Tre på tre är ju avklarad och i år blev det ju en dubbel sådan, dvs 6 böcker. 
 • Även kaosutmaningen är klappad och klar - redan i början av sommaren faktiskt. 

Sen har vi de som inte har gått lika bra... 
 • Sookie Stackhouse year two - ingen läst. 
 • Hyllvärmare 2013 - ingen läst. 
 • Boktolvan - läst 3 av 12.
 • Goodreads Reading Challenge - ser ut att klara mitt senaste mål på 105 lästa böcker (även om jag startade ambitiöst på 150 st i början av året)...


Och så är det bara att ta nya tag. Nu vill jag ha era utmaningstips inför 2014. Hit me!

3 kommentarer:

 1. Jag har målsättningen att fortsätta variera mitt läsande (med hjälp av utmaningar, så att andra till del väljer vad jag ska läsa) och att beta av mina hyllvärmare, genom att varannan bok ska vara en sån... Men jag sätter inget antal för mitt läsande, troligtvis blir det runt 50 böcker om jag läser som jag läst de senaste åren.

  SvaraRadera
 2. Lyckades läsa 62 hittills, december är ju inte slut än =) Jag vill oxå ha utmaningar. Det vidgar ju ens vyer i läsningen =)
  God fortsättning
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 3. The sushi catering services we provide at OfferSushi are world-class. In terms of process, we come to your event location with all the ingredients required for the dishes you’ve selected. We work closely with you to customize your experience, armed with our expertise and high standards of excellence. sushi catering in boston

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...