torsdag 28 november 2013

Livet...

... består just nu av träning, jobb, familj. Och läsande. Jag har haft en intensiv höst med dubbla jobb och pt-träning i grupp och en familj som kommit lite i skymundan. Läst har jag gjort lite också. Men nu har jag kommit igång med läsandet, klarat tre på tre-utmaningen och ser fram emot att vara mer aktiv här på bloggen. Det kommer bli ett julkalenderbloggstafettinlägg och många recensioner. Och julklappstips och annat smått och gott. It's good to be back!


1 kommentar:

  1. Låter härligt att du är på gång! Jag har haft en tung höst, så jag har tagit några kortare bloggpauser, det behövs ibland!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...