lördag 28 september 2013

Min roman - en fyll i-bok och steg för steg-guide av Sara Starkström

Jag har, som så många andra, ambitionen att någon gång bli färdig med den där romanen som jag har påbörjat och som jag så gärna vill skriva. Sara Starkström och Nicotext förlag skickade mig ett recex som jag tummat på hela sommaren för att få igång skrivlusten. Min roman - en fyll i-bok och steg för steg-guide är en snygg bok som innehåller massvis med skriv- och inspirationsövningar och plats för egna reflektioner. Jag fyller i mina förutsättningar för skrivandet, mina önskningar och tankar. Vilka mina inspirationskällor är och mina favoritböcker. Jag funderar på upplägg och gör mina karaktärer levande. Det är roligt och inspirerande och jag har kommit en bit på väg. Förmodligen dröjer det väl sisådär 5-10 år tills jag är färdig men så här långt har jag aldrig kommit förut. Och det är en fantastisk känsla! Min roman kan med fördel användas till fler projekt. Gör bara som jag gjorde - jag skrev alla mina tankar och övningar i ett annat block och lät själva boken förbli tom. Då kan jag använda den till nästa bästsäljare också!

5 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...