fredag 2 augusti 2013

2x Åttio dagar av Vina jacksonÅttio dagar blå och Åttio dagar röd är naturligtvis fortsättningen på Åttio dagar gul skrivna av den hemliga författarduon som kallar sig Vina Jackson. Den blå boken är ganska lik den första, speciellt i sin sexuella råhet. Sex, kärlek, sex, missförstånd, sex, svek, sex... ja innehållslistan kan göras ganska lång (eller inte). Men jag gillar nog våra huvudpersoner, Summer och Dominik, mer och mer. I tredje och sista boken växer känslorna för dem och jag tycker att de mognar och börjar ta mer ansvar för sina känslor i den. Den röda boken innehåller inte alls lika mycket sex och är definitivt inte lika rå som de två föregångarna vilket tilltalar mig mer. Okej läsning i genren (erotica) och en bra avslutning på serien.

Men. Jag fattar fortfarande inte varför böckerna är titulerade som det är? Jag ser ingen logik, tydlighet etc. Någon som kan upplysa mig?


Åttio dagar blå
X-story, inbunden, ISBN 978-91-85683-66-6

Åttio dagar röd
X-story, inbunden, ISBN 978-91-85683-67-3

1 kommentar:

  1. Av någon anledning så kommer jag alltid bara att tänka på "Jag är nyfiken - Gul" och "Jag är nyfiken - Blå".
    Tror dock titlarna bara är en fantasilös "rida på Fifty Shades of Grey-vågen"-grej. Liksom Åttio istället för Femtio och sen gul/rött/blått istället för grått.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...