torsdag 1 augusti 2013

En månad kvar!

Jag har inte hunnit/tagit mig tid på semestern att svara på alla kommentarer men: TACK till alla er, nya och gamla, som vill hänga på Tre på Tre igen! Jag kommer att uppdatera listan efter hand och påminna er framöver om att peppa upp er inför den första september och utmanings-starten.

Jag har bestämt mig för vad jag ska läsa och det blir faktiskt en dubbel-utmaning för min del (kunde inte välja helt enkelt...). Jag kommer att läsa de här:


De tre första böckerna i Soul Screamers-serien skrivna av Rachel Vincent: My soul to take, My soul to save, My soul to keep.Och även Maleficium-trilogin (Taskill witches-trilogin) av Saskia Walker: Nattfjärilen, Häxmästaren, Havsdrottningen.Har ni bestämt er än?


Än så länge ser listan med medverkande ut så här:


Tess (Pocketlover) - 3x SoulScreamers: My soul to take, My soul to save, My soul to keep OCH 3x Saskia Walker: Nattfjärilen, Häxmästaren, Havsdrottningen
Bokdivisionen - 3x Oksanen: Stalins kossor, Baby Jane, Utrensning
Monika - 3x biografi/samhälle: Mordgåtan Olof Palme av Gunnar Wall, Lasermannen av Gellert Tamas, Det du inte såg av Patrik Sjöberg & Markus Lutteman
Millas hälsoblogg - 3x Hungerspelstrilogin: Hungerspelen, Fatta eld, Revolt
C.R.M. Nilsson - 3x Kina: Shanghai Baby av Wei Hui, Röd Azalea av Anchee Min, Red China Blues av Jan Wong
Bathtubs of Liqour - 3x Erlend Loe: Blåst, Stilla Dagar i Mixing Part, Fakta om Finland
Mattias (Bokism) - 3x biografier: Ebervall & Samuelsson Mördaren i folkhemmetElisabet Åsbrink Och i Wienerwald står träden kvarKlas Gustafson Enkel, vacker, öm
Den läsande kaninen - 3x DCI Alan Banks: Wednesday’s child, Dry bones that dream, Innocent graves

11 kommentarer:

 1. Jag hänger på i år också. Det blir:
  3x John Grisham: Försvararen, Agenten ochDen samvetslöse

  SvaraRadera
 2. Jag hade ju bestämt mig, men så är de böckerna redan lästa nu när det börjar att närma sig :) Det får bli Kelly Armstrong och serien Underworld x 3: Bitten, Stolen och Dime Store Magic.

  SvaraRadera
 3. Jag ska läsa Maria v. Snyders Glass-serie: Storm Glass, Sea Glass & Spy Glass!

  SvaraRadera
 4. Jag ska helt klart vara med, får kika igenom hyllan och se vad det blir!

  SvaraRadera
 5. Oh vad jag vill testa igen. Rodde hem det gången innan sist men inte sist. why not give it a try? Måste fundera på vilka tre/vilket tema! (: (;

  SvaraRadera
 6. Åh! Tack för påminnelsen! Jag ska ge mig på detta i år igen, förhoppningsvis med bättre resultat. :-)

  Kör på temat "Bok blir film": Everything is Illuminated (Jonathan Safran Foer), A Very Long Engagement (Sébastian Japrisot) och The Virgin Suicides (Jeffrey Eugenides).

  SvaraRadera
 7. Jag tänkte vara med och ha 3 x cirkus... Saken är bara att jag måste hitta en tredje bok med cirkustema, har "Nattens cirkus" av Erin Morgenstern och "Water for Elephants" av Sara Gruen, men behöver en till. Får försöka hitta en till :)

  SvaraRadera
 8. Jag vill också vara med! Fast det blir nog ett dubbeltema för mig med... 3xskräck (Hanteringen av de odöda, Doctor Sleep och Pride and Prejudice and Zombies) och 3x Sylvia Day (Reflected in You, Entwined with You och Synda). :)

  SvaraRadera
 9. Jag vill också vara med igen!
  3 X Holly Black blir det för mig: De tre böckerna i Modern Faerie Tales-trilogin: Tithe, Valiant och Ironside.

  SvaraRadera
 10. Detta låter som en kul utmaning så jag hänger på! Jag har fokus på klassiker från amerikanska södern och ska läsa Dödssynden av Harper Lee, Borta med vinden av Margaret Mitchell samt Huckleberry Finns äventyr av Mark Twain.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...