onsdag 31 juli 2013

Hur det går med sommarläsningen del 2.

Jag satte upp 26 (!) böcker på min sommarläsningslista. Åtta veckors semester är ju superlångt, tänkte jag, jag hinner läsa massor. Eh... jovars. Även om vi inte har gjort supermycket förutom en vecka på Gotland och småutflykter så har vi varit väldigt sociala. Ni vet - haft gäster, varit på stranden med vänner och familj, ätit på restaurang - såna grejer som satt vissa käppar i läsningshjulet.

Men jag har hittills läst 15 böcker - nio från den ordinarie listan och 6 nytillkomna. Och en av dem är nästan 700 sidor lång så den räknas nästan som två ;-) Så jag tycker nog ändå att det går bra! Igår läste jag Delirium av Lauren Oliver och jag dör så jäkla bra den var! Med en och en halv veckas semester kvar kan det ju bli några till. Kanske inte 11 men ett par.


Hur går det för er med sommarläsningen 2013?

4 kommentarer:

 1. I början av sommaren var jag på det, men sen kom solen och något hände. Har läst 8-9 böcker kanske, och hinner nog med en till kanske...

  Kram kram

  Är Delirium en deckare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Delirium är en dystopisk YA-roman som var kanon!!! Har beställt tvåan och ska slänga mig över den!

   Radera
 2. Du verkar ha haft en härlig semester! Jag hade också en lång läslista innan jag började min semester, men de fyra veckorna flög förbi och det blev inte mycket läst. Men det känns bra, att ha prioriterat familj, vänner och det sociala livet. Vädret har ju varit fantastiskt också, men det är ju inte alltid bra för läsningen. Vi får väl hoppas på en regnig höst, right ;)

  SvaraRadera
 3. Busvissel! :D För mig går det segt. Heltidsjobb kombinerat med sommarkurs och lägenhetssök och kommande flyttkaos har sugit musten ur mig... ;p

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...