söndag 19 maj 2013

Känner ni peppen? Sommarläsning coming up!Med bara 17 arbetsdagar kvar till den åtta veckor långa semstern börjar jag fundera på min sommarläsningslista. Jag såg att Louise Boije af Gennäs Blå koral nu kommit i pocket så den kommer jag definitivt att läsa. Och jag ska ta en ordentlig titt i min bokhylla för där finns ju alldeles, alldeles för många olästa böcker. Beautiful Creatures vill jag läsa och även Under the never sky och Through the ever night. Och Before I go to sleep och Rivers of London och The Farm och Undret och... ja ni fattar... jag har ju ett helt bibliotek att botanisera i. Jag återkommer med en sammanställning närmre semestern (men efter betygen är satta... puh...).

Har ni börjar fundera på sommarläsningen än?

8 kommentarer:

 1. Jag har visserligen 18 arbetsdagar kvar till sommarsemester men visst har jag börjat lägga upp böcker i högar. Några har jag beställt på bibblan, någon har jag skrivit till förlaget om. Utmaningarna måste uppdateras också - skönt besvär!

  SvaraRadera
  Svar
  1. !7 dagar har jag kvar... vet inte vad jag fick 12 ifrån. Men i vilket fall så börjar det närma sig... :-)

   Radera
 2. Oh ja, går och kikar in i bokhyllan med jämna mellanrum och kollar var jag ska börja, och sedan var jag ska fortsätta och fortsätta... och fortsätta ^^

  SvaraRadera
 3. Jag ändrar mig varje gång jag tittar bland de olästa böckerna. Jag har insett att för många olästa böcker ger en bara beslutsångest när man ska försöka komma på vilken nästa bok ska bli.

  SvaraRadera
 4. Ja jag kände peppen, till ni lärare kommer och skryter med era mastodont semestrar :-) jag får vara glad om jag får nån alls

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...