fredag 31 maj 2013

Ett livstecken.

Jag lever. Men det är knappt. Efter ca två veckor med jobb jobb jobb och betygssättningen som skulle vara färdig igår ligger jag ganska bra i fas. Eller låg kanske passar bättre. För igår fick jag åka hem tidigare från jobbet pga vad som närmast kan liknas vid influensa. Imorse vaknade jag med trettionio (39) graders feber och där gick den dagen med boksamtal och författarpresentationer á la sista minut. Inget att göra tyvärr. 

Så jag ville bara säga hej och jag kommer snart tillbaka. Jag har fortfarande planer på att realtidsläsa Andra andningen av Sofie Sarenbrant imorgon. En läsrapport över maj kommer också upp snart. Och B. Wahlströms kommer att vara månadens förlag även i juni då jag fortfarande har så många bra böcker från dom som jag vill läsa. Jag känner också att de rådande omständigheterna har gjort att jag inte kunnat ägna dem den uppmärksamhet som de förtjänar. Så är det.

Nu ska jag ta febernedsättande och äta glass.

1 kommentar:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...