torsdag 25 april 2013

Hej läslust!

Det går verkligen undan nu. Jag plöjer böcker som inget annat. Dessvärre skriver jag reccar i ultrarapid. Inte lika käckt. Men men men. Jag har lovat mig själv att jag i helgen ska krysta ut MINST tio recensioner. Jodå, det är min plan. 

Annars då? Roddar månadens förlag till maj, juni och juli. Jag rättade nationella prov i engelska åk 9 igår. De har varit superduktiga mina kids. Bara uppsats kvar på måndag och ett lästema baserat på The Fault in Our Stars innan de (och jag) kan pusta ut. Jag har blivit av med min Elizabeth Hand-oskuld och börjat komma tillbaka till vardagen efter tvåveckorskursen i UK. Det har inte blivit några nyköp sedan jag kom hem (12 nya böcker från England var kanske nog för ett tag) men inkasserar recex var och varannan dag. Och till sist kan jag för övrigt varmt rekommendera Beautiful Disaster och Walking Disaster av Jamie McGuire - oh the swoonfactor på dem!!!

Och i morgon förmiddag kommer jag att kunna publicera ett exklusivt gästinlägg av en av Massolits just nu mest aktuella författare. Missa. Inte. Det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...