fredag 8 mars 2013

VARNING FÖR STARKA BILDER!!!

Sätt nu inte morgonkaffet i fel strupe, men jag har syndat... Jag har aldrig i mitt snart 32-åriga liv gjort något liknande, något ens i närheten så hemskt som det här. Min enda förklaring är att den är så nedrans tjock. 911 sidor. Och då fruktansvärt otymplig i ett handbagage. Så i en hotell-lobby på Bali tog jag till kniven. Det var en utdragen och smärtsam process men trots en slö och lite rostig kniv gick operationen bra utan större misstag. 

Jag är fullt medveten om att detta antagligen skadar mig och en stor del av #boblmaf för livet men jag hade inget annat val. Jag hade inget annat val...


 FYI: Boken är numera utläst och lever ett gott liv som sjukpensionär i Singapore. 17 kommentarer:

 1. :o vilket helgerån. Och inte på vilken bok som helst ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja... jag behöver nog terapi så här efteråt...

   Radera
 2. I desperata situationer krävs desperata åtgärder.

  SvaraRadera
 3. Herregud! ja det gör lite ont i mig att se bilderna :) tur att jag läste den i inbundet format så jag slapp det här dilemmat!

  SvaraRadera
 4. Började nästan gråta när jag såg det här. Det skär verkligen i hjärtat.

  SvaraRadera
 5. ÅÅ det där gjorde nästan lite ont i hjärtat att se. Men nöden har ingen lag som sagt. =)

  SvaraRadera
 6. Ja nöden har ingen lag :)))

  SvaraRadera
 7. Jösses! Å ena sidan gör det där ont att se, å andra sidan är mitt eget exemplar inte direkt varsamt hanterat. Två läsningar av två olika personer i väskor till och från jobb och skola sliter rätt ordentligt på en pocketbok!

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Ja, nöden har ingen lag! (; (:

  SvaraRadera
 10. Hemskt ja, men jag förstår dig.
  Den står på min läslista, ligger rätt högt upp i högen faktiskt, gissar på att det blir aprilläsning. Får väl köpa extra armar tills dess så jag kan byta ut när mina ordinarie tar slut.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...