lördag 16 mars 2013

VAB

Idag blir det VAB = Vård Av Blogg. Jag har inte lagt ner den tid på bloggen som jag borde de senaste veckorna. Jet lag, läskramp och jobb är skälen till denna neglect. Men nu skall det rådas bot på detta. Reccar ska skrivas, listor ska uppdateras och det ska även läsas. För läslusten kom verkligen tillbaka efter novellixerna och avslutandet av Boken om Joe, som jag för övrigt tyckte mycket om. Några viktiga mail ska även gå iväg hoppas jag. 

Vi hörs under dagen hörrni!

3 kommentarer:

  1. Jag känner igen mig allt för väl. Har en gigantisk hög med böcker att skriva om. Högen växer men inte skrivandet.

    SvaraRadera
  2. Och jag har äntligen fått tillbaka min bloggpepp också! Woop!

    SvaraRadera
  3. Här är det vårtröttheten som drar ner både läs- och bloggtakt. Men, lite läst blir det nog ändå i helgen. :)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...