onsdag 20 februari 2013

And the winner is...

På grund av sjukt dålig uppkoppling och ingen dator utan bara iPaden ligger jag efter i mitt bloggande. Men nu fick jag en stund i hotellets lobby och det trådlösa nätverket här! Och här i min hörna i tropisk hetta har jag nu utsett vinnaren i kärlekstävlingen. Eller vinnarna kanske jag ska säga... För kommentaren som slumpats fram tillhör de två härliga tjejerna på Beas bokhylla! Grattis till er, ni får slåss om innehållet i paketet! Maila mig er adress till tess@pocketlover.se så skickar jag vinsten så fort jag kommer hem från semestern!

En semester som för övrigt är underbart underbar! Men läsningen går trögt... Fram tills i går när jag högg in på The Fault in our stars som är fantastiskt bra! Och snart utläst....

Håll utkik i helgen... Ny tävling coming up!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...