söndag 9 december 2012

Tack och hej...

Nu är mitt år som bloggambassadör för bokmässan till ända. Imorgon tillkännages de tolv nya ambassadörerna som ska ta över stafettpinnen och guida er fram till Bokmässan 2013 - då med Rumänien i centrum.

Det har varit fantastiskt roligt att få vara en del av Bokmässan det här året. Vi hade en superbra ambassadörsträff i Göteborg i februari. Jag har läst massvis med böcker som jag kanske inte läst om det vore för det nordiska temat och all pepp och tips jag fått från de andra ambassadörerna. Det har skrivits inlägg på inlägg på Bokmässans community och bokbloggare från all over the place har kommit samman inför denna, för bokälskare, högtid på året.

Självaste mässan i år var en fantastisk upplevelse. Så stor att jag helt kom av mig efter mässan. Och jag har nog fortfarande inte kommit i fas än... Pressnatta var superhäftigt, jag fick möjlighet att bo på Blogger's Inn på Scandic Rubinen, minglade med författare, bokbloggare, förlag och andra fina människor, fick massvis med goodiebags och nya böcker, fick signerade böcker, var med på Forma Books förlagsmiddag,lyssnade till fantastiska seminarier, åt underbara hotellfrukostar och hundra andra saker. En helt utomordentligt fin upplevelse. Och hotell är redan bokat för nästa år!

Så jag skulle vilja tacka Bok- och Bibliotek och alla som jobbar där för möjligheten och äran att få varit en av era bloggambassadörer 2012. Jag vill speciellt tacka Hanna Johansson och Birgitta Jacobsson Ekblom som tagit så väl hand om oss.

Och till sist ett stort tack till alla mina fellow bloggambassöder:

2 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...