fredag 21 december 2012

Årets julläsning... eh va?

Förra året köpte jag, efter tips från både här och där, Dash & Lily's Book of Dares som julläsningsbok tillsammans med Miracle on Regent Street. Jag läste den förstnämnda och det blev ett ljumt gillande. Har dock inte skrivit rec än (och det kanske inte är lönt heller). Miracle... lämnade jag oläst med löfte om att det skulle bli 2012-års julbok. Men... den har jag inte läst. Än. Och i sanningens namn så vill jag inte ha julkänsla efter jul så det blir nog årets julbok 2013 istället. Vad har ni för julläsning på g?
2 kommentarer:

  1. En jultradition för mig har varit att läsa någon av Harry Potter-böckerna. Men i år har jag ingen julläsning planerad, utan det får bli den bok det blir helt enkelt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken fin tradition! Passar ju perfekt.

      Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...