lördag 22 december 2012

Jippie!


Nu har ju jullovet precis börjat och jag borde inte tänka jobb. Men. Jag blev så himla glad när kollegan som har hand om inköp till vårt skolbiblo lyssnat till mitt tips och köpt in fem ex av Torka aldrig tårar utan handskar. Så nu ska jag köra bokcirkel med ett gäng nior på elevens val hela våren lång. Det ska bli så fantastiskt kul, speciellt eftersom eleverna själva har efterfrågat bokcirkel med mig. Vi tycker att boken är lite magstark för åttorna, de kan nog inte riktigt läsa och få den behållning vi vill att de ska få. Men med niorna funkar den nog tror jag. Speciellt de som efterfrågat bokcirkeln. Jag tänker också att de på något sätt skulle kunna återberätta detta viktiga till resten av niorna efter läsningens slut. Hmm... får fundera på den. Återkommer med rapport framåt februari!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...