torsdag 22 november 2012

Snälla tomten!

Om ett par månader ska jag på en efterlängtad semester och jag börjar redan fundera på vad jag ska läsa när jag ligger där på stranden. Sist jag var på solsemester läste jag sju böcker på en vecka. Nu ska jag vara borta mer än dubbelt så länge. Jag vet, av vana på just detta resmålet, att jag kommer att köpa en del böcker på plats. Och jag vill ju inte ta med mig hur många som helst. Visst kan jag väl fylla barnens väskor med läsmaterial (vi har tvättmaskin hos mina föräldrar där vi ska bo, behöver därför inte packa så mycket) men det känns inte schysst. Och visst har jag ju iPaden som jag gärna läser på. Problemet är att jag inte får ha den ifred. Såååå... jag önskar att tomten kommer med en iPad mini. Nättare och lättare än den vanliga iPaden och den hade passat mig och min läsning så bra. Och jag skulle fylla den med massa bra böcker. 

Åh snälla, snälla tomten...!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...