lördag 17 november 2012

November kan nog bli den sämsta läsmånaden under 2012.

En vecka sedan mitt senaste livstecken här på bloggen. Och inte har det hänt mycket på läsfronten på den veckan. Jag har haft fruktansvärd huvudvärk stora delar av veckan (verkar vara något som går bland både elever och kollegor...) och energin har precis räckt till att ta mig till jobbet och göra det jag behöver där. Familj, läsning, vänner, hemmet - resten har fått prioriteras... nej just det, inte alls. Mycket på jobbet, läshögar av både måste-läsning i form av recex och vill-läsning i form av t.ex. Betvingade, blogginlägg som (tyvärr) inte skriver sig själva, julen som närmar sig, kost och motion som jag inte sköter - allt bidrar till att jag känner mig sjukt stressad och helst bara vill gå i idé och inte vakna förrän den 14 februari då vi åker på en efterlängtad semester. 

Men det finns en hel del ljusglimtar att se fram emot. Och tack vare Mannen som glömde sin fru verkar läslusten vara på väg tillbaka. Så, räkna inte bort mig än. Jag är på väg tillbaka. Pepp tas dock gärna emot ;-)

12 kommentarer:

 1. Kan inte påstå att jag har någon riktigt bra pepp för min november har sett liknande ut. En huvudvärk som höll i sig fem dagar, övertid på jobbet osv. Bäddar vare sig för läsning eller bloggande. Men förr eller senare tror jag man kommer igen. Viktigt bara att man inte tappar läslusten, utan kan ta en paus ändå. Utan att känna sig stressad av DET.

  SvaraRadera
 2. November ser ut att bli den sämsta läsmånaden för mig också, verkar vara förbannelsens månad ;)

  SvaraRadera
 3. November är ju den värsta månaden på hela året. Och den är snart slut nu :)

  Hoppas du snart får tillbaka energin, men jag tror det är viktigt att faktiskt ta det lite lugnt när man känner så där, kroppen säger helt enkelt ifrån.

  Boken har förresten kommit fram också. Tack igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart är den slut ja!

   Och vad bra att boken kommit fram!

   Radera
 4. Hej!
  Jag är lite nyfiken: Hur många timmar om dagen läser du och hur många böcker hinner du med på låt säga, en vecka?

  Mvh Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag snittar nog två i veckan, effektiv lästid per dag mellan 30-60 minuter. Men flera dagar i veckan hinner jag knappt det. Men jag läser fort ;-)

   Radera
 5. Här kommer en massa pepp bästa syster. Du är grym ❤
  Massa kramar

  SvaraRadera
 6. Peppen ovan verkar ha funkat, kul för oss som läser och gillar din blogg :)
  Bra recension av Mannen som glömde sin fru, blev sugen på att läsa den!

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...