måndag 26 november 2012

Lite av varje...

Först och främst ett stort tack för era fina ord när det kommer till nyhetsbrevet - jag blir så glad när ni ger mig feedback. Det var en liten smygpremiär (jag kunde inte hålla mig) men det är ungefär så det kommer på söndagarna när det susar in i era inkorgar. Nästa söndag är det första advent och då kommer det att bjudas på tävling exklusivt för de som prenumererar på nyhetsbrevet. Jag smider också andar planer för bloggen och vad som ska hända här nästa år. Spännande - jag har massvis av idéer!

Vad händer annars hörrni? Själv försöker jag komma ikapp efter förra veckans sjukdom som gjort att jag kommit efter både på jobbet och i läsningen. Men jag har snart läst ut Lögner - den absolut bästa boken i Gone-serien hittills. Och jag filar på ett post-Twilight-inlägg eftersom jag i lördags såg Breaking Dawn pt 2 - Åh så bra, säger jag bara...

Vi hörs imorgon, sov gott!

2 kommentarer:

  1. Jag anmälde mig till nyhetsbrevet för några dagar sedan och vill bara säga att jag tycker väldigt mycket om det. Heja dig och keep up the good work!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt! Jag blir själaglad av sådana här kommentarer :-)

      Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...