söndag 18 november 2012

Hur går det med årets utmaningar, y'all?

Für mich går det sisådär. Året är snart slut, cirka en och en halv månad kvar och jag är inte i hamn än. Not by a long shot. Jag uppdaterar er:

 • Boktolvan: jag har läst 4 av 12. Förhoppningsvis landar jag på fem om jag tar mig igenom bokcirkelboken.
 • The year of Sookie Stackhouse: har läst 1 av 12. Gud så pinsamt. Den får fortsätta in på 2013.
 • Tre på tre: här är jag i fas - yay! En bok kvar innan novembers slut och det är lätt gjort.
 • Tio hyllvärmare: 0 av 10 läst - om möjligt ännu mer pinsamt. Fy så dåligt. Och det är inte precis så att det blir färre i hyllan...
Jag är nyfiken på hur det går för er i alla olika utmaningar ni tagit er för hittills i år!

20 kommentarer:

 1. Jag har bara deltagit i två utmaningar men det var tydligen tillräckligt mycket för mig.. :D

  Boktolvan: Har precis som du läst 4 av 12. Håller på med femte och sjätte boken men lär nog inte hinna med alla tolv i allafall. Jag har nämligen en hel del tjockisar på min lista.. :S

  Tre-på-tre har jag faktiskt redan klarat av! Jiihooo!

  =)

  SvaraRadera
 2. Bra där! Men det blir ju onekligen lite stressigt såhär på sluttampen...

  SvaraRadera
 3. Ibland känner jag mig så oerhört trist och strukturerad och detta är ett av de tillfällena...

  Boktolvan: Blev faktiskt klar i dag med den tolfte boken.

  Nordiska utmaningen: Klar i september, som planerat.

  Tre på tre: Två böcker utlästa, den tredje ska påbörjas i dag.

  Böcker om böcker: Helt i fas, två böcker utlästa.

  Den enda som inte kommer att lyckas är hyllvärmarna och det beror på att tre av böckerna som är kvar ingår i serier och jag måste hitta/läsa andra innan jag kan ta mig an dem. Men om det går som planerat så blir det bara de tre kvar av 47.

  SvaraRadera
 4. Jag kom igång med mina recensioner under sommaren och har egentligen bara deltagit i Tre på tre. Vilket hittills har gått bra. Nästa år ska jag testa att delta i någon/några utmaningar tror jag :)

  SvaraRadera
 5. Min plan för 2012 var att minst ha läst en klassiker och jag har läst 3 st snart så det gick ju väldigt bra får jag säga :P

  SvaraRadera
 6. Tre på tre går sådär, läst den första och ska försöka hinna de andra två nu innan novembers slut.

  SvaraRadera
 7. Jag hade bara som utmaning att läsa 50 böcker på ett år, det är jag redan förbi med god marginal :) Får ge mig själv något att bita i till nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det måste ju vara så man blir lite svett ;-)

   Radera
 8. Har läst två av min böcker i Tre på tre, men den sista (Analys av ett försvinnande) är det kö på hos biblioteket så jag hinner nog inte läsa den innan utmaningen en slut, men kanske innan året är slut i alla fall.

  Är också med i Böcker om böcker och där ligger jag i fas eftersom jag kan "återanvända" en tidigare läst bok nu i november.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böcker om böcker har jag inte koll på - vad går den ut på ?

   Radera
 9. I tre på tre får jag kanske en av tre läst... Och annars försöker jag bara klara mig med mina egna grundutmaningar i åtanke ... Det är bra att ha något att sikta på - men ibland går det inte ihop sig. ;P (: Man kan liksom inte förutspå hur förutsättningar för läsning ska se ut på förhand. (:

  Jag har i alla fall klarat av att läsa minst 50 böcker i år, har klarat den nordiska utmaningen, håller mig kvar i min egna Nära-/kära-utmaning, har två i boktolvan kvar ... Det är vad jag har rott hem/tror mig kunna ro hem. (;

  SvaraRadera
 10. Blir lite avundsjuk på alla era utmaningar. Eftersom jag började bokblogga (och läsa som en dåre) i år har jag inte hoppat på några utmaningar. Jo, tre på tre som jag är klar med :) Satte även i förra veckan upp ett litet mål om 85 böcker utlästa i år. Har åtta kvar så det borde inte vara några problem. ^^

  SvaraRadera
 11. Det går väldigt bra för mig! :)
  Se här:
  http://bokliz.blogspot.se/2012/11/utmaningar-2012-so-far.html

  SvaraRadera
 12. http://ielinashylla.wordpress.com/2012/11/29/jane/ - min första och sista Tre på tre för den här hösten! (: Ja, ja, visst är det något och jag känner ändå att mål är bra att ha även om man inte alltid når dem i tid. (; (:

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...