fredag 23 november 2012

Extra extra! Read all about it!

Den här veckan har jag filat på nyheter till bloggen, ser ni! Jag vill gärna ta pocketlover till nya höjder och på så sätt lägga ner mer tid på bloggen. Ett steg i rätt riktning är pocketlover weekly. Nu kommer du snart alltså att kunna ta del av vad som händer på bloggen, nyheter, snackisar, tävlingar och massa annat kul genom ett veckobrev. Varje söndag från och med den första advent* kommer jag att skicka ut ett litet mail till alla som vill ha ett! Och det vill ni väl?!

Så tveka inte, utan signa upp er nu och det gör ni  HÄR!

*Tanken var att första nyhetsbrevet skulle komma redan nu på söndag men eftersom jag legat sjuk nästan hela veckan så har jag hamnat efter. Men första advent är ju snart här... ;-)

2 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...