måndag 8 oktober 2012

När alla andra Nobelpris-spekulerar...

Ägnar jag all min tid åt att inte äta godis. Och för att lyckas med det ägnar jag mig åt fönstershopping på nätet. Jag orkade inte skriva ner alla böcker som jag tycker verkar intressanta så jag lade dem i varukorgen på adlibris. Det blev ett par stycken...
Om det blev något klick? Nähä, efter Bokmässan har jag faktisk ingen lust att bokshoppa. Men snart så! Måste nog läsa av lite i hyllan först.

Och förresten - ni missar väl inte "Torka aldrig tårar utan handskar" ikväll kl. 21 på SVT! Obligatoriskt tv-tittande ikväll alltså.

4 kommentarer:

 1. Ååh, "Gone Girl" och "The Fault In Our Stars" är måsten! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know... klämde på Gone Girl på mässan men det blev ju som bekant en hel hoper Elizabeth Hand istället... Fault in our stars har jag beställt i paperback från The Book Depository, men den hade visst inte släppts än...

   Radera
 2. Du vet om att Adlibris har en önskelistefunktion där man kan spara titlar man är intresserad av. Där hamnar de i smarta listor ;) Jag har en (eller ja flera) och den är lååång =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, jag vet... men orkade inte logga in...

   Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...