lördag 27 oktober 2012

Enkät så här på lördagskvällen!

I brist på engagemang att färdigställa alla inlägg som ligger och väntar på att publiceras kommer här en enkät. Ärligt snodd från Bokbabbel som i sin tur inspirerats av Sara BE på Glory Box.

Senaste böckerna jag läste: Bodil Malmstens Så gör jag: Konsten att skriva (det första jag nånsin läst av henne och jag tokälskar!) och Midnattsgränden av Rachel Caine (på vilket omslag undertecknad finns blurbad!).
Böcker jag läser just nu: Just nu Gone 2 - Hunger men jag sneglar på många fina titlar i min hylla bla något av Elizabeth Hand eller Betvingade av Simona Ahrnstedt. 
Böcker jag ser framemot: Oj jag vet inte... Gardell. Alla gånger!

Senaste filmerna jag såg: Förutom att följa mina favoritserier kollade jag på skolbio med niorna i onsdags - Hungerspelen. Och Mermaids (med en fantastisk Cher) häromkvällen.
Filmer jag ser framemot: Warm bodies (vet dock inte när den kommer) självklart Breaking Dawn pt 2. Och precis som föregående talare, The Hobbit.

Senaste tv-serierna jag såg: Nya avsnitt av The Walking Dead S3 och New Girl S2. True Blood S5. Och så ser jag om Girls och tokälskar!
Tv-serier jag längtar efter: Jag längtar alltid efter nya säsonger av favoritserierna. Men en andra säsong av Girls hade suttit fint!

Musik jag lyssnar på just nu: Så mycket blandat. First Aid Kit, Katie Herzig, Bon Iver. Lorentz & Sakarias, Petra Marklund och tyvärr väldigt mycket Gangnam Style - not by choice though (the kids you know).
Musik jag ser framemot: Precis som Jessica skulle jag vilja säga julmusik. Finns inget bättre än när man legitimt kan köra Jill Johnsons Christmas in you och Koppången på repeat.

5 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar filmen Mermaids. Cher är grym!

  SvaraRadera
 2. HAR WALKING DEAD S03 KOMMIT?! Weiiii!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den började sändas i USA för ett par veckor sedan, fjärde avsnittet visas på söndag om jag inte minns fel...

   Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...