lördag 15 september 2012

Numero 100


Har precis läst ut Evig natt av Michelle Paver som blev mitt hundrade läs i år. Det hetsas ju från både här och där i snabbläsarklubben och så långt efter var jag ju inte. Och ifall Bokomaten undrar varför den hundrade boken inte är Nu ser jag dig av S. J. Bolton så finns en finfin förklaring till det. Jag lade mig i badet i eftermiddags och ville inte riskera den fina inbundna boken. Så jag högg pocketen högst upp i att läsa högen istället. Och den klarade sig utan några större vattenskador!

3 kommentarer:

 1. Jag tycker att jag håller ett hyfsat högt lästempo, men jag ligger verkligen i lä om jag jämför med den yppersta eliten :) Då räcker liksom inte dryga 65 lästa böcker så långt... För övrigt är ju Evig natt en liten pärla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men 65 är ju inte illa pinkat :-)

   Och ja verkligen en pärla, indeed!

   Radera
 2. if the deadline isn't the case, a student needs assignment help from experts for the following reasons

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...