Har du frågor till Simona?

september 13, 2012Jag kommer ju som bekant att träffa Simona Ahrnstedt på bokmässan och jag undrar om ni har några frågor till henne, något ni undrar över eller är nyfiken på. Isåfall vill jag att ni lämnar er fråga i kommentarsfältet så ställer jag den till Simona när jag träffar henne. Och jag publicerar sedan alla svar på era och mina frågor här på bloggen. 

Så... don't be shy - fråga på!


Ps. Håll utkik här i nästa vecka så kommer den där utlottningen jag har lovat...

You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)