lördag 29 september 2012

Dagens bokmässa 2 Fredag

Igår var jag mest aktiv på Instagram och Twitter - följ mig där om ni vill! @tessdahl 
Och gårdagskvällen spenderades först i ösregn letandes efter mitt hotell och en del andra incidenter. Sedan blev kvällen bättre med bubbel och mingel med andra bokbloggare på Scandic Rubinen för att fira Bokhorornas nya design. Kvällen avslutades (för min del iallafall) på Park med ett oändligt antal litteraturfolk. Mycket trevlig kväll!


Idag har jag alltså avverkat dag 2 och det har varit en kanondag! Jag har varit på en del seminarier. Ett om pojkars läsning som var riktigt intressant och ett om att använda serier i undervisningen. Det sistnämnda gav mig mersmak och jag ska definitivt använda serier i undervisningen från och med nu. Men dagens höjdpunkt var seminariet med Jenny Valentine och Jenny Jägerfeld - så inspirerande, så mysiga tjejer och så många bra tankar. Fint!

Eftermiddagen och kvällen har idag spenderats först på jättetrevligt mingel med bloggambassadörerna och förlagsmänniskor. Sedan har jag varit på Forma Books-förlagsmiddag som var fantastiskt trevligt med god mat och dryck och trevligt sällskap.

Men nu blir det sängen asap!10 kommentarer:

 1. Det går ingen nöd på dig ser jag : )
  Kram

  SvaraRadera
 2. Seminariet med Jägerfeld och Valentine var höjdpunkten även för mig under fredagen. Riktigt trevligt samtal att lyssna till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det bra! Så kul att de hade olika åsikter om saker också.

   Radera
 3. Det blev ingen mässa för min del i år. Ekonomiskt känns det bra som student, men jag hade kunnat slösa lite härliga summor på mässböcker om jag bara hade kommit iväg! (;

  SvaraRadera
 4. Jisses vilken bokhög. Hur fick du med dig alla böcker hem? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maken fick ta med en extra väska när han kom upp på lördagen. Räddaren i nöden!

   Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...