söndag 30 september 2012

Dagens bokmässa 3 Lördag

Köerna som ringlade sig från de olika entréerna till Svenska mässan igår när de öppnade för allmänheten var helt crazy. Och likadant imorse. Men eftersom vi har gräddfil till bloggambassadörsrummet gick jag via Gothia och slappa allt folk. Väl på plats var det lite fix med vinster och give aways. Dagen har bjudit på två mingel - ett öppet för hela boblmaf och ett med rsvp exklusivt för ungdomsbokbloggare. På det senare höll jag i ett samtal med Nene Ormes om hennes böcker om Udda och skrivande i allmänhet. Vilken trevlig tjejja! Så lätt att prata med och bjöd verkligen på sig själv.

Och jag inkasserade även min vinst i Betvingade-tävlingen: Simona Ahrnstedt! Vi hade ett samtal där vi pratade skrivande och Romance och annat smått och gott i Forma Books monter. Simona var verkligen lätt att prata med och det märks att hon brinner för sitt skrivande och sin genre.

Höjdpunkten måste ändå ha varit seminariet med Jonas Gardell om hans Torka aldrig tårar utan handskar! Åh! Det är värt ett helt eget inlägg. Måste smälta den rollercoaster av känslor som jag överrumplades av.

Det blev även en del spring på mässgolvet, några små inköp och även idag en mängd böcker från förlagen som de kom och lämnade till oss i vårt rum. Förlagen har varit så generösa och det är få förunnat att bli bortskämd så här!

Imorgon blir det ingen mer Bokmässa för mig då jag ska spendera dagen i Göteborg med maken innan vi tar tåget hem. Och sen ska jag försöka sammanfatta Bokmässan 2012 och bjuda på bildkavalkad från de tre bästa dagarna på året!

3 kommentarer:

 1. Jag hade verkligen velat se hans seminarie! Istället fick jag nöja mig med ett kort framträdande i förlagsmontern, men jisses, han trollbinder så totalt. Jag vill bara höra mer, mer. Och jag vill absolut läsa hans bok, när jag tagit mig förbi högen på mitt nattduksbord :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör han! Bäst på hela mässan i år tycker jag!

   Sen var det ju jävligt tråkigt att jag missade dig...

   Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...