måndag 13 augusti 2012

Hungerelden av Eriksson & Axlander Sundqvist

Hungerelden, fortsättningen på Kråkflickan, är minst lika bra som debutboken. Kommisarie Jeanette Kihlberg letar fortfarande efter Victoria Bergman och till hjälp har hon Sofia Zetterlund. Samtidigt måste en svit mord som tyder på hämnd utredas. Den enda frågan Jeanette inte kan besvara är hämd på vad? Jag var orolig att Eriksson & Axlander Sundqvist inte skulle kunna hålla berättelsen vid liv med tanke på vad som avslöjas i första boken. Men oron var helt och hållet onödig - de klarar det bättre än förväntat. De lyckas hålla spänningen på topp och jag sitter som på nålar under hela läsningen. Liksom första boken så mår inte Hungerelden bra av att jag avslöjar för mycket här så jag lämnar er med uppmaningen att läsa den. Och jag ser fram emot den tredje och sista delen i trilogin.Titel: Hungerelden
Författare: Jerker Eriksson & Håkan Axlander Sundqvist
Språk: Svenska
Sidor: 411
Genre: Roman, krim, thriller
Utgivningsår: 2011
Förlag: Pocketförlaget
Format: Pocket
ISBN: 978-91-86675-93-6

2 kommentarer:

  1. Jag älskade första delen, men även om jag ar haft Hungerelden hemma i bokhyllan i över ett år nu så har jag inte läst uppföljningen. Får bli ändring på det snart!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...