New girl, new books and new ideas!

april 17, 2012

Och där märktes det att lovet var slut och jobbet går på högvarv igen. Jag har jobbat två dagar sen lovet och det har varit två långa dagar. Jag betar av rättning och dokumentation efter hand men det känns inte som att högen minskar ändå. Det är det sura med mitt yrke, man vill så mycket men har så lite tid eftersom mestadels av den tiden man har går till annat än undervisning.

Annars har lovet varit superbra, har fått en hel del läst och en hel massa nya idéer. I lördags blev det som sagt loppisrunda med flera fynd som jag ska fixa till. Jag fick hem boken Från loppis till salong från Ica Bokförlag och det började att spritta i fingrarna direkt. Vilken underbar bok! Jag kommer att ge mig på lamporna bland annat. Jag återkommer när jag kan visa mina varianter av Ida Magntorns idéer från boken.


Höjdpunkten, grädden på moset, the cherry on top är utan tvekan serien New Girl med min favorit Zooey Deschanel. Åh vilken lycka! Jag har betat av säsong 1 och jag tokälskar. Hon är fantastisk och knäpp, serien är skitrolig, jag får massor av mode- och inredningsidéer och jag vill klippa lugg igen. Badly. Ni måste kolla in New Girl!


Och till sist: tillskott i bokhyllan. Forgive my fins av Tera Lynn Childs och Sister av Rosamund Lupton. Den första är ett tips från Miriam och den andra från Helena. De åker högst upp på att läsa listan där Skalpelldansen och Kaninhjärta också ligger och väntar. Fint med nytt i brevlådan!


Imorgon ska jag till Göteborg på utbildning. Jag ska åka tåg! Och på centralstationen i Gbg finns både Starbucks och Pocketshop. Vilken lycka! Och jag ska åka tåg! Tillsammans med Kaninhjärta och en drös med elevarbeten. Synd att det bara är en dryg timmes tågfärd enkel väg... Men fint ska det bli. Både med tågåkning och utbildning. Kanske hinns det med en uppdatering imorgon... 

You Might Also Like

5 kommentar(er)

 1. Då blir det en ny bok och stooooor kaffe från Starbucks på vägen hem : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart! Bjuckar du? ;-)

   Radera
 2. Jag älskar med New girl. Skulle ge galet mycket för hennes underbara garderob ^^

  Hoppas du gillar "Forgive my fins" huvudkaraktären blir man tokig på för att hon är så trög men jag slukade ändå boken och tyckte den var mysig och riktigt lättsam =).

  SvaraRadera
 3. New Girl är fantastisk. Sticker ut från de mängder av komediserier som går just nu.

  SvaraRadera
 4. Gillar också New Girl!

  Ska läsa Forgive my fins för nästa tema tror jag.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)