onsdag 18 april 2012

Jag är obegripligt intellektuell!

Efter en dag full av bra tankar och tips om formativ bedömning och Unikum blev det en stunds botaniserande inne på Pocketshop. Det blev en bok som de anställda kallar "En vuxen variant av Twilight" - Fifty shades of grey. Oh my! Och The perks of being a wallflower. Och en lila påse med ett fantastiskt passande budskap ;-)

5 kommentarer:

 1. Oh, jag vill ha både böckerna och påsen :)

  SvaraRadera
 2. jag vill botanisera på pocket shop. vill.

  SvaraRadera
 3. Fifty shades of grey lät väldigt intressant :)

  SvaraRadera
 4. Spännande. Den har jag inte hört talas om! Berätta gärna mera när den är utläst!

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...