lördag 14 april 2012

Jag skulle köpa lampskärmar på loppis...Och kom hem med de här två böckerna. 55 kr för båda - ett riktigt klipp och i fint skick båda två! Goodmans bok har jag varit sugen på länge och på väg att köpa den på engelska. Men nu får den svenska översättningen duga. Nu ska jag fortsätta kolla på Contagion (usch vad icke angenäm den är) och förhoppningsvis blogga lite mer sen, både make och barn är iväg och jag är solo ikväll.

Jo just det, det blev lampskärmar också. Och en shortsdress. Och en saftkanna som ser ut som en jordgubbe.

3 kommentarer:

  1. Tänk att det ofta blir så! Loppisar är underbara bokfyndsplatser:)

    SvaraRadera
  2. Svar: Jadu va har du som du vill bli av med? =) ungdomsböcker är att föredra, verkar ha snöat in mig helt på dem nuförtiden ^^

    Men blir osäker, bor du i skåne eller stockholm? För i så fall ska jag försöka komma ihåg att ta med den till när jag är här i sthlm igen ^^

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...