tisdag 27 mars 2012

Nordisk utmaning: Åland

Nu är det snart april och det är dags att välja nytt läs i den Nordiska utmaningen hos Dantes bibliotek. April månads land är Åland och jag stod för ett par timmar sedan helt utan en aning om vad jag ska läsa. Men efter lite efterforskningar och den här fiffiga sidan så har jag nu bestämt mig för att läsa Vanlig som ett munsår i februari av Fred Forsell. Lite dyr och jag hittar den bara på Adlibris men det är den enda jag kan hitta som lockar. Eller har ni några andra förslag?4 kommentarer:

 1. Boken på bilden verkar intressant - den finns dock inte på något av biblioteken nära mig, så jag funderar på att kika på Liselott Willén ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev faktiskt Willén här med till slut... hittade en av hennes böcker på rean!

   Radera
 2. Hej, just nu har vi en tävling på Bokgläntan där man kan vinna "Nattens Cirkus" av Erin Morgenstern. Kika gärna in där och tävla:) http://bokglantan.wordpress.com/2012/03/25/tavling-2/

  SvaraRadera
 3. Willén här med.

  Dantes bibliotek slutar tyvärr bloggaså jag hade e fråga till de som varit med i den nordiska utmaningen:

  http://vastmanbok.blogspot.se/2012/05/fraga-flytta-den-nordiska-utmaningen.html

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...