lördag 10 mars 2012

Nämen hello!

Jag har inte glömt bort er. Eller kidnappats eller nåt annat olyckligt. Jag har helt enkelt kommit in i en sån där "jobbar hela tiden och när jag inte jobbar orkar jag inte hålla mig vaken"-period.  Men sedan mitt senaste livstecken så har jag faktiskt läst en del som jag behöver skriva om. Erebos, Ön, Det borde finnas regler och Den drunknade har jag hittills betat av i mars. Alla riktigt bra men för Erebos och Den drunknade flaggas det för älsk!

Jag ska försöka återkomma i helgen med en hel drös recensioner men tyvärr måste fokus ligga på rättning av nationella prov och andra inlämningar. Men vi hörs förhoppningsvis inom kort...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...