onsdag 14 mars 2012

Lite om det ena och Det andra!


Godmorgon på er. Är på väg till Falkenberg för studiedag. Har hunnit med att springa nu på morgonen tack vare en liten sovmorgon. Men å andra sidan jobbar vi till halv sex ikväll.

Jag har ju som bekant läst rätt så mycket den sista tiden men skrivit desto mindre. Hur för man då en snabbläsare att tagga ner lite för att hinna med dokumentationen. Jo man plockar fram en tegelsten av rang, 1188 sidor skräck. Precis, jag talar om Stephen Kings Det. Jag har sett filmen och tyckte den var ganska, läs riktigt, ryslig. Har bara kommit en ca 50 sidor in i den men den leverar, precis som mina höga förväntningar trodde. Nu borde jag väl få en frist och hinna med att skriva några recensioner och andra inlägg. Har ni läst den? Opinions?

2 kommentarer:

  1. Det var så längesedan jag läste den (slutet av 80-talet) att jag knappt kommer ihåg den. Förutom känslan då. Och den var inte helt angenäm. Otäck bok, men jag minns att jag tyckte han gick över gränsen mot slutet. Vad det var kommer jag däremot inte ihåg :) Bra bokval!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag hörde från Mimmimarie att ni planerar bloggträff. Hoppas vi ses i Växjö! Jag blev riktigt rädd när jag såg Det på TV, men har inte läst boken.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...