lördag 24 mars 2012

En trave recex


Igår var det leverans de luxe i brevlådan. Recex från Forma Books och Fitnessförlaget var det som gick att finna i de bruna paketen. "Bli en bättre löpare med Malin Ewerlöf" är den bok som ska kikas i först. Jag tjuvbläddrade lite i " Kan jag kan du" igår och oavsett vad jag tycker om Charlotte Perelli så såg det ut som att det fanns en hel del bra övningar i den. Sen är jag ju bra nyfiken på "För evigt" också...

2 kommentarer:

  1. Härlig hög! Det här med recex verkar givande, hur bär man sig åt för att lägga rabarber på sådana? Eller är du så stor och känd att förlagen själva hittar dig? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det beror lite på. Vissa förlag kan man maila och fråga om recex, sen om de skickar är en annan sak. Men många recex får jag automatiskt utan att be om dem. Är det någon speciell bok jag är extra nyfiken på brukar jag maila och fråga efter recex.

      Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...