torsdag 23 februari 2012

Mina bokreafynd


Jag har ju liksom alla andra shoppat på bokrean. Och jag måste ju liksom alla andra visa mina fynd. De sex översta är alla från Adlibris och kostade en tjuga styck. Riktiga fynd alltså! Den enögda kaninen var ingen reabok dock på erbjudande för 29 kr. De tre understa är från cdon och kostade runt femtiolappen styck. Jag väntar på ett reapaket till från Adlibris men det är en okynnesbeställning som jag gjorde imorse!

3 kommentarer:

 1. ÅH! Är inte alls avis på din nya fina bokhög. Inte alls ;)

  SvaraRadera
 2. "The boat" trillade in hos mig med :)

  SvaraRadera
 3. wow! 'den drunkade' var en av de bästa svenska jag läste förra året.
  omslaget (om det är samma), eller hela tematiken, får mig också att tänka på Millais Ofeliatavla eller filmaffischen från Melancholia

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...