torsdag 9 februari 2012

Inspirationsträffen


Som många av er har förstått så var det i helgen som gick dags för inspirationsträff i Göteborg för Bokmässans Bloggambassadörer 2012. Jag fick 24 timmars enorm inspiration både från Bokmässans personal men självklart även från mina fellow Bloggambassadörer. Det var riktigt roligt att få historien bakom mässan (som föddes på en kräftskiva) och få veta mer om hur man tänker och planerar. Jag fick även träffa bokbloggaridoler som Bokbabbel (en urmysig tjej som jag hoppas kunna hålla kontakten med) och nästan det bästa av allt - ostörd lästid på flyg och tåg. Jag är så tacksam att få vara en del av allt det här. Fantastiskt för en bokälskare!

Igår släpptes även temat för Bokmässan 2013 - Rumänien. There´s a challenge for you, people!


3 kommentarer:

 1. Grattis till dej :) Har på något sätt missat att du ska vara ambassadör...eller så har jag glömt bort det. Grattis iaf, kul! Kram P.

  SvaraRadera
 2. Kul att höra att ni hade det lika mysigt som vi hade i fjol, folket på Bokmässan är otroligt trevliga människor.

  SvaraRadera
 3. Visst var det ett otroligt dygn!
  Att bokmässan var ett stort projekt, det kunde man ju ana, men att det var SÅ stort, det fattar jag knappt nu efter att hört och sett allt ens.

  Ska bli så kul att träffa alla er i höst igen!

  Kram
  Annica

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...