Inget att läsa - allt att läsa!

februari 19, 2012

För första gången på länge har jag inget att läsa. Och med det menar jag ju inte att jag inte har några böcker att läsa. För det har jag. Mängder. Jag menar att jag inte påbörjat något nytt läs medan jag fortfarande håller på med ett annat. Så allt påbörjat är utläst och inget nytt är påbörjat. Förvirrande, inte sant?!

Nu har jag spenderat en lång stund bara att titta på mina böcker i bokhyllan. Smekt ryggarna varsamt och förundrats över de titlar jag glömt bort att jag har. Och liksom försökt känna om det finns någon extra dragningskraft till någon speciell, någon bok som vill bli läst nu. Jag funderar på Lotta Lundbergs Ön som jag fick i brevlådan i fredags. En glad överraskning men recdatum ligger en bit fram i tiden så den får kanske vänta någon vecka.

Det är då jag får syn på den. Den svartvita ryggen med titeln i lila versaler. Den måste jag läsa. Den har antagligen redan stått för länge oläst i bokhyllan. Åtminstone om du frågar den här tjejen. Så får det bli.

Kan du gissa vilken bok jag pratar om?

You Might Also Like

2 kommentar(er)

  1. Mmmm Dark Places kommer jag också läsa snart. Är väldigt sugen :)
    Ps. Ett skepp kommer lastat inom kort. Hade velat hålla det hemligt egentligen men vill också försäkra mig om att det kommer fram.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)