tisdag 14 februari 2012

Den här jäkla slalomläsningen

Jag blir tokig. De senaste veckorna har det hela tiden funnits något annat att läsa. Något bättre, roligare, mer spännande, intressantare - helt enkelt något annat än det jag läser just nu. Nu har jag lyckats med konststycket att ha igång hela fem böcker. Gah! Jag får liksom inte till ett avslut någonstans. Förutom på Tu man hand för den är snart slut. Grand mal detsamma. Men de andra. Jag klarart inte. Hjälp!

4 kommentarer:

 1. Det här gör mig nöjd över att jag aldrig börjat med slalomläsning. Det hjälper ju inte dig, men jag skulle tipsa om att läsa ut en i taget nu då ;)

  SvaraRadera
 2. Fem! Jag har alltid minst fem böcker på gång. För tillfället åtta stycken. Det bara är så, har alltid varit.

  SvaraRadera
 3. Prioritera bokcirkelns val! ;)

  SvaraRadera
 4. Åh jag vet precis hur det är! Det är bara att inte försöka öppna någon ny bok nu. Men det är svårt, jag vet!
  Ps. Tar tystnaden som ett positivt svar ;)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...