lördag 4 februari 2012

Blackout i den lila boklådan.

Efter strosande på stan, klänningsköp och god lunch i Kungshallen så blev det då dags att besöka Pocketshop. Jag gick in peppad och ut tomhänt. TOMHÄNT! Alltså utan att köpa nåt! Jag fick en blackout helt enkelt. Visste varken ut eller in, kom inte ihåg vilka böcker jag beställt den senaste veckan och det kändes som om jag har det jag vill ha. Men. Det fanns ändå ett par titlar som känns intressanta. Och så hittade jag Bitterfittan "Bitter bitch" - visste inte att den översatts till engelska. Jaja. Snart är det Mello, jag har en ny fin klänning och imorgon får jag åka tåg. Alltid nåt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...