måndag 2 januari 2012

2012

Nytt år, 2012. Det känns fantastiskt spännande och jag tror att det kommer bli ett bra år i allmänhet och ett bra läsår i synnerhet.

Den där årssummeringen var ju lögn att få till när det blev jag som fick köra hela sträckan Sthlm-Sälen. Nu är vi installerade och har varit ute i snön hela förmiddagen. Skidåkning blir det inte förrän imorgon då jag tar mig an längdspåret för för första gången på måååånga år. Men kul ska det bli. Just nu har maken gått ut med barnen i pulkabacken och jag har legat på soffan en stund i sällskap av Tana French och hennes Till skogs. I like it so far!

Jag tror nog att jag får be om att återkomma med diverse summeringar och annat bloggeri. Men förhoppningsvis får jag en stund eller två mellan skidåkningar och varm choklad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...