torsdag 1 december 2011

Tre på Tre - utlottningen!

Nu är det dags att premiera er som var med i Tre på Tre-utmaningen. Jag kommer att lotta ut följande tre böcker bland er som varit med.Jag har läst dem alla tre och Inlåsta och När jag vaknar finns du inte är riktigt bra. Släktet är ju min första Tre på Tre-bok (fast jag har läst dem på engelska) och även om jag gnällt en del här så är de ju inte dåliga. Och i ärlighetens namn så tycker jag (nu när jag läser sista boken) att säcken knyts ihop rätt så bra. Jag har förvisso inte läst ut den sista än... Anyhoo. 

Jag kommer att lotta ut böckerna helt random (i ett annat inlägg) bland er som varit med. Håll utkik här på bloggen för att se om just du har turen på din sida!

2 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...