tisdag 29 november 2011

Vill du recensera ljudböcker?

Jag fick två ljudböcker av A Nice Noise som jag under lång tid försökt komma in i. Men jag måste nog tyvärr erkänna mig besegrad - ljudböcker är inget för mig. Men jag vill gärna veta vad de handlar om och se dem bli recenserade så nu överlåter jag det till er. Två läsare får vars en ljudbok (i mp3-format) mot att ni mailar mig er recension när ni är färdiga. Recensionen publicerar jag sedan här på bloggen, ni får givetvis all cred. Ni får ju självklart också publicera på er egen blogg. Men jag har ett krav och det är att de blir lyssnade på inom överskådlig framtid. 

Så först till kvarn i kommentarsfältet: skriv namn, mailadress (i själva inlägget) och vilken av dem du vill recensera!


Varför hatar män kvinnor som älskar dem? av Eva RuszÄnglarnas svar av Stefan Einhorn


4 kommentarer:

 1. Åh jag lyssnar och recenserar gärna Stefan Einhorns Änglarnas svar! =)

  min mailadress är: metalmajsan@hotmail.com

  //Marie

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Jag lyssnar frenetiskt på alla slags ljudböcker och tar mig gärna an Eva Rusz

  pia@piatricks.se

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...