tisdag 22 november 2011

Problem att hitta pocketlover.se???

Jag skulle vilja att ni hjälper mig med en sak. Jag har problem att gå in på www.pocketlover.se på min jobbdator när jag är på jobbet. Eller problem - det går helt enkelt inte. Men när jag surfar hemma på samma dator går det finfint. Nu har jag prövat allt och jag vet inte hur jag ska få ordning på det. 

Jag undrar om ni kan tänka er att lämna en kommentar med vilken/vilka webläsare ni använder och om ni har/har haft några problem med att komma in på min blogg. Jag vore jättetacksam om ni kan hjälpa mig med detta! Tack!

Update 111127: Tack för all er hjälp! Det verkar som att problemet bara finns hos mig och det är väl tur det!

10 kommentarer:

 1. Jag kan inte läsa vissa bloggar i Explorer och då är det blogger som strular, kör Chrome och kan då läsa allt.

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte läsa din blogg på jobbet. Här kör vi Explorer.

  SvaraRadera
 3. Inga problem med Firefox eller Chrome. Med Explorer gick det också, men långsamt och trögt (som Exploder brukar vara >:)).

  SvaraRadera
 4. Använder Chrome och det funkar fin fint!

  SvaraRadera
 5. Har en relativt ny version av Explorer på den här datorn,ska kolla från en annan och jobbet också.

  SvaraRadera
 6. Jag kommer in hemifrån utan problem, Firefox, IE och Chrome. Från jobbet också med IE.

  SvaraRadera
 7. Har heller aldrig haft problem men kör antingen Chrome el Firefox:)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...