Lyran + Pocketlover = sant

november 23, 2011


Jag har fått den stora äran att vara gästbloggare på Lyrans Noblesser för att komplettera hennes utsökta litterära smak med min något mer mainstream/crossover/young adult/zombielovin´ kind of taste!Ni kommer då och då kunna läsa inlägg skrivna av mig hos Lyran och det kan vara allt från recensioner och boktips till tankar om böcker och sånt! Mer av mig helt enkelt. Underbart ;-)

You Might Also Like

3 kommentar(er)

  1. Åh så roligt :D Bästa kombinationen!!

    SvaraRadera
  2. Den utsökta smaken är nog tyvärr inte fullkomlig ;-p Jag brukar förstöra den imagen genom att berätta att jag läst Harry Potter 4 ggr :-)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)